Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Het beste van mij komt tot uiting in De Verhaalderij

Opgegroeid in de horeca, belandde ik op jonge leeftijd in het bedrijfsleven. Eerst in de logistiek, daarna in commerciële binnendienstfuncties. Op 26-jarige leeftijd ben ik parttime gaan werken om een deeltijdopleiding te kunnen volgen aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg in de richting schrijvende pers.

Het was meteen het begin van een twintig jaar lange carrière in de regionale journalistiek, die heeft geduurd tot de zomer van 2013. De laatste jaren wederom parttime, nu om het werk te kunnen combineren met de zorg voor mijn tweeling.

Ze waren nog kleuters toen ik mijn passie voor verhalen vertellen ontdekte. Ik volgde een cursus, richtte hierna een vertelclub op en stond al snel voor publiek. Sindsdien ben ik mezelf blijven scholen in deze vorm van theater en heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Bovendien ben ik op verzoek vertelcursussen gaan geven en laat ik anderen met liefde en plezier kennis maken met de wereld van het vertellen.

En nu? Nu verenig ik het beste van mij in De Verhaalderij en sta ik te popelen om anderen te vermaken, instrueren, informeren, enthousiasmeren en inspireren. Wie weet kan en mag ik ook iets voor u betekenen!