Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Zoekt u een buitenlandse verhalenverteller ter vermaak of educatie? De Verhaalderij heeft sinds 2005 vele professionele vertellers aan het werk gezien en weet drommels goed wat zij in hun mars hebben. Daarom treedt De Verhaalderij sinds het tweede kwartaal van 2015 op als impresariaat voor een aantal zeer gerenommeerde vertellers, vooralsnog allemaal afkomstig uit Groot-Brittannië.

Deze native speakers zijn als geen ander in staat om Engelstalige schoolvoorstellingen te geven of gastlessen te verzorgen. Door de variatie in verhalen en vertelstijlen een hele aansprekende manier om de luistervaardigheid van leerlingen te bevorderen en terloops de woordenschat te vergroten. Maar de vertellers hebben allen ook theatrale programma’s die geschikt zijn voor festivals, podia of bijeenkomsten van Engels sprekende gezelschappen.

Bovendien valt er veel te leren van de vertellers waarmee De Verhaalderij samenwerkt. Op het gebied van verhalen vertellen, maar ook over de talloze mogelijkheden om verhalen te gebruiken als middel om doelen te bereiken. Vandaar dat allerlei workshops tot de mogelijkheden behoren, zowel voor jongeren als voor volwassenen.

Hier onder treft u een overzicht aan van de vertellers waarmee De Verhaalderij momenteel samenwerkt. Klik op de foto's voor meer informatie. Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met De Verhaalderij; acceptant van  
Jan Blake

Peter Chand

Anna Conomos

Ben Haggarty

Emily Hennessey

Nick Hennessey

Katrice Horsley

Dominic Kelly

Mara Menzies

Daniel Morden

Nell Phoenix