Impresariaat voor buitenlandse vertellers

De Verhaalderij

Spreekt

Leert spreken

Laat spreken

De Verhaalderij is een eenmanszaak van Lisette Oosterbosch. Een voormalig journaliste met een jarenlange passie voor de oude vertelkunst. Daarin is De Verhaalderij thuis: verhalen vertellen. Gesproken of geschreven. Verhalen van zichzelf en verhalen van anderen. Want wat iemand zegt, kan Lisette verwoorden. Wat iemand wil horen, kan zij vertellen.

Het maakt Lisette niet uit of ze aan kinderen mag vertellen of aan volwassen. Ze heeft een repertoire dat geschikt is voor jong en oud, ongeacht eventuele fysieke of geestelijke beperkingen. En het maakt ook niet uit of ze voor een klein groepje vertelt of een volle zaal; het kan allemaal!

Met ruim veertien jaar praktijkervaring is Lisette bovendien in staat om anderen te leren spreken. Zodat ook zij boeiend en beeldend kunnen vertellen; zodat ook zij voor publiek durven te gaan staan en zich nog op hun gemak voelen ook. Terwijl iedereen die beter wil leren schrijven ook bij haar terecht kan. Met name als het om journalistieke producties gaat, persberichten of websites. Producties die Lisette desgevraagd kan maken, begeleiden, controleren en verbeteren.