Brede School Verslaggevers Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
De basiscursus verhalen vertellen van de Verhaalderij was voor mezelf een openbaring. Hoe je een verhaal kunt analyseren en tot zijn essentie kunt terugbrengen en hoe je het daarna weer opnieuw kunt vormgeven. Maar ik stond ook te kijken van mezelf. Ik heb altijd gedacht dat ik niet kon toneelspelen, maar misschien vind ik dat wel heel leuk.
30-11-2018 | Harry Smith
Lisette, bedankt voor de prettige, korte en krachtige basiscursus vertellen. Ik wil er wel wat mee, maar weet niet hoe intensief ik er mee bezig wil en kan zijn.
30-11-2018 | Liesja van der Velden
Je basiscursus Verhalen Vertellen voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Ik vond het wel intensief en ben blij als er bij het vervolg meer tijd tussen zit.
30-11-2018 | Jolanda van Staal
Dankjewel voor je lessen verhalen vertellen. Je laat me vrij om mijn eigen verhaal te ontdekken. Maar daar ben ik nog maar net mee begonnen.
30-11-2018 | Vincent Wibier
Het is altijd fijn als je moeite en inzet wordt gewaardeerd. Dat was weer het geval op Terschelling waar ik een workshop Teamplayer heb gegeven tijdens de 22ste Vertel3daagse. Een ochtend, middag en avond lang zijn we bezig geweest en ik kan je verzekeren: de teamspirit kreeg vleugels, mede dankzij de fijne samenwerking met mijn co-pilote Veva Gerard.
23-10-2018 | Lisette Oosterbosch


Vorige pagina Volgende pagina