Brede School Verslaggevers Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Je basiscursus Verhalen Vertellen voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Ik vond het wel intensief en ben blij als er bij het vervolg meer tijd tussen zit.
30-11-2018 | Jolanda van Staal
Dankjewel voor je lessen verhalen vertellen. Je laat me vrij om mijn eigen verhaal te ontdekken. Maar daar ben ik nog maar net mee begonnen.
30-11-2018 | Vincent Wibier
Het is altijd fijn als je moeite en inzet wordt gewaardeerd. Dat was weer het geval op Terschelling waar ik een workshop Teamplayer heb gegeven tijdens de 22ste Vertel3daagse. Een ochtend, middag en avond lang zijn we bezig geweest en ik kan je verzekeren: de teamspirit kreeg vleugels, mede dankzij de fijne samenwerking met mijn co-pilote Veva Gerard.
23-10-2018 | Lisette Oosterbosch
"Het was een groot succes!" Dat was de reactie van mijn opdrachtgeefster op het Summa College in Eindhoven. Tijdens de Kinderboekenweek kregen alle eerstejaars Pedagogisch Werk een demonstratie interactief vertellen. Ik bezocht 7 klassen en heb laten zien wat er zoal mogelijk is om de betrokkenheid van kinderen te vergroten. De ogen zijn in ieder geval geopend.
23-10-2018 | Lisette Oosterbosch
Donderdag 12 april ben ik naar een workshop geweest die gegeven werd door Peter Chand.
Centraal: het gebruik van AL je zintuigen in een verhaal.
Door dat te doen vanuit je gevoel;je hart, groei je zelf en zijn luisteraars optimaal betrokken bij wat je te vertellen hebt.
Hij gaf prachtige voorbeelden maar zette ons ook aan het werk: zowel individueel als in koppels.
Hoewel lang niet alles nieuw voor me was, verhelderde deze avond toch een aantal zaken die ik intuitief doe en heb ik aardig wat overdenkingen meegekregen.
Peter en Lisette ( organisarie) bedankt !
Tineke
13-04-2018 | Tineke Kanen


Vorige pagina Volgende pagina