Brede School Verslaggevers Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Voor het derde jaar op rij heeft De Verhaalderij vertelsessies door een native storyteller geregeld voor onze leerlingen in het tweetalig onderwijs. Het was weer een feest! Naast de erg prettige samenwerking met Lisette was Lisa Lipkin (zoals eigenlijk elk jaar) van hoog niveau! Naast het enthousiasme van de leerlingen heb ik ook van de begeleidende docenten steeds terug gekregen hoe goed de verhalen en presentatie daarvan in elkaar zat. Super dus!
21-04-2017 | Ties van Limpt
Eind maart en half april heb ik twee workshops Public Speaking mogen geven aan studenten Internationale Bedrijfskunde op de Fontys in Eindhoven. De reacties van de studenten spreken boekdelen, dus daarom hieronder een kleine greep.

Very interesting. I like your opinion. Very Sharp, for the positive and negative. We donít have any doubt after. Itís very clear, I totally understand. We know where we go! (my English is not so good).

It was a really nice workshop about public speaking. ĎTo break the iceí in the beginning was a bit uncomfortable, but really necassary. Iíve learned more about body language and your beginning position. Thank you!

Veel fijne tips. Dynamische les waardoor het niet saai werd. Goed om onverwachts te moeten presenteren om meer vertrouwen te krijgen. Leerzaam.

Good tips/nice excercise. Spontaneous. Overall very usefull. Learned how to realx and work with my bodylanguage.

Goed om iedereen even uit zijn/haar comfortzone te halen. Breekt het ijs en is leerzaam. Nuttige, minder voor de hand liggende tips.
21-04-2017 | Lisette Oosterbosch
Het begon met een brief. Wat een mooie voorstelling. Enorm genoten. Vooral de verhalen samen waren maakten indruk.
20-02-2017 | Mariandel
Dit was de eerste maal dat ik naar verhalen heb geluisterd in deze vorm. Ik ben zeer positief. Kleine kritische noot, alleen levendige verhalen na de pauze.
20-02-2017 | Annelies Hendriks
In december heb ik meegelopen met een kerstverhalenwandeling, op 16 februari was ik bij de voorstelling Het begon met een brief en op 17 februari bij het vertelconcert met Fiato. Elke keer geniet ik enorm, maar ik weet niet goed hoe ik dat onder woorden moet brengen.
Lieve groetjes,
20-02-2017 | Ghislaine Vos de Wael


Vorige pagina Volgende pagina