Brede School Verslaggevers Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Op 9 mei gaf Lisette de twee gebiedsteams van Cordaad Welzijn elk een workshop van anderhalf uur over de kracht van verhalen vertellen. Hieronder een greep uit de reacties van de deelnemers.
- Prima! Goede snelheid. Goede uitleg. Goed actief bezig zijn. Je kon de agogen aan (applaus).
- Leerzaam over de manier waarop je jezelf presenteert, maar ook een stukje bewustwording daarvan.
- Ik houd er van om een beetje ‘spelend’ samen met anderen met ‘inhoud’ bezig te zijn. Dat deden we en dat vond ik leuk.
- To-the-point; helder; leerzaam
- Interessant; verrassend; open, ongedwongen sfeer
- Duidelijk; nuttig; Kort en bondig = goed!
- We zijn dichter bij het gezamenlijke verhaal waar we naar op zoek zijn.
- Een prettige bijeenkomst waar ik uit mijn comfortzone moest stappen, maar waar ik veel van heb geleerd.
- Door de korte tijd voor de eigen bijdragen bleef het dynamisch
- De bijeenkomst was goed voorbereid met een duidelijk programma, daardoor verliep e.e.a. soepel
23-05-2017 | Cordaad Welzijn
Voor het derde jaar op rij heeft De Verhaalderij vertelsessies door een native storyteller geregeld voor onze leerlingen in het tweetalig onderwijs. Het was weer een feest! Naast de erg prettige samenwerking met Lisette was Lisa Lipkin (zoals eigenlijk elk jaar) van hoog niveau! Naast het enthousiasme van de leerlingen heb ik ook van de begeleidende docenten steeds terug gekregen hoe goed de verhalen en presentatie daarvan in elkaar zat. Super dus!
21-04-2017 | Ties van Limpt
Eind maart en half april heb ik twee workshops Public Speaking mogen geven aan studenten Internationale Bedrijfskunde op de Fontys in Eindhoven. De reacties van de studenten spreken boekdelen, dus daarom hieronder een kleine greep.

Very interesting. I like your opinion. Very Sharp, for the positive and negative. We don’t have any doubt after. It’s very clear, I totally understand. We know where we go! (my English is not so good).

It was a really nice workshop about public speaking. ‘To break the ice’ in the beginning was a bit uncomfortable, but really necassary. I’ve learned more about body language and your beginning position. Thank you!

Veel fijne tips. Dynamische les waardoor het niet saai werd. Goed om onverwachts te moeten presenteren om meer vertrouwen te krijgen. Leerzaam.

Good tips/nice excercise. Spontaneous. Overall very usefull. Learned how to realx and work with my bodylanguage.

Goed om iedereen even uit zijn/haar comfortzone te halen. Breekt het ijs en is leerzaam. Nuttige, minder voor de hand liggende tips.
21-04-2017 | Lisette Oosterbosch
Het begon met een brief. Wat een mooie voorstelling. Enorm genoten. Vooral de verhalen samen waren maakten indruk.
20-02-2017 | Mariandel
Dit was de eerste maal dat ik naar verhalen heb geluisterd in deze vorm. Ik ben zeer positief. Kleine kritische noot, alleen levendige verhalen na de pauze.
20-02-2017 | Annelies Hendriks


Vorige pagina Volgende pagina