Brede School Verslaggevers Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
Hallo Lisette, vanavond meegelopen met de wandeling in Dreumel. Geweldige opkomst voor jullie en een super leuke verhalenreeks. Ik vind het geweldig die overgang van serieus naar wat luchtere vertelling. Jullie weten de groep hoe groot ook super stil te krijgen. Ik zou zeggen: ga gewoon zo door en ik hoop dat jullie volgend jaar weer nieuwe inspiratie hebben voor een nieuwe wandeling in Dreumel. 1 ding is zeker: ik ben dan weer van de partij. Hartelijke groeten en hele fijne feestdagen, een heel gezond 2019 en hopelijk tot volgend jaar. Annelies van Rijn Dreumel
18-12-2018 | Annelies van Rijn
Ik vond de basiscursus verhalen vertellen heel leuk om te doen en heb er van genoten en geleerd. Meer tijd om voor te bereiden zou fijn zijn, maar ik blijf vertellen, zeker aan de kleinkinderen.
30-11-2018 | Ans Baselmans
Lisette, je basiscursus vertellen is TOP!!! Vijf bijeenkomsten vond ik alleen vrij weinig, dat mag best meer.
30-11-2018 | Angelie Kruijsen
De basiscursus verhalen vertellen van de Verhaalderij was voor mezelf een openbaring. Hoe je een verhaal kunt analyseren en tot zijn essentie kunt terugbrengen en hoe je het daarna weer opnieuw kunt vormgeven. Maar ik stond ook te kijken van mezelf. Ik heb altijd gedacht dat ik niet kon toneelspelen, maar misschien vind ik dat wel heel leuk.
30-11-2018 | Harry Smith
Lisette, bedankt voor de prettige, korte en krachtige basiscursus vertellen. Ik wil er wel wat mee, maar weet niet hoe intensief ik er mee bezig wil en kan zijn.
30-11-2018 | Liesja van der Velden


Volgende pagina