Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Nagenieten?

Blog dd 2-1-2017

Wat hebben we een drukke, maar heerlijke tijd achter de rug. Want eindelijk, zo'n drie maanden nadat we waren gestart met de eerste voorbereidingen, mochten we weer kerstverhalenwandelingen lopen. Voor het derde jaar op rij, maar zoals altijd op nieuwe route en met nieuwe verhalen. 

Het vergt behoorlijk wat kruim om dat op poten te zetten. Daarom is het zo fantastisch als die inzet wordt beloond met uitverkochte wandeltochten, zoals we op zondag in Veldhoven mochten meemaken en op dinsdag in Dreumel. Terwijl de belangstelling voor de andere twee wandelingen ook ruimschoots voldoende was en we behalve trouwe deelnemers nog meerdere nieuwe wandelaars mochten begroeten.

Hun enthousiasme maakt dat we nu, na de feestdagen, nog nagenieten van de vier avonden, die allemaal goed zijn verlopen. Het weer werkte mee, de route viel in goede aarde, de vertelplekken waar we halt hielden, de gevarieerde verhalen en de manier waarop we de vertelkunst beoefenen én - niet te vergeten - na afloop de beker warme drank met toepasselijk aandenken voor iedereen, buiten onder een windvrije carport. 

Maar wat het helemaal af maakt, is het feit dat we al terug zijn gevraagd in Dreumel en dat er mensen waren die willen proberen of ze een kerstverhalenwandeling in eigen dorp kunnen organiseren, bijvoorbeeld in Oirschot, Odiliapeel en - het Brabantse - Zeeland. Wat ons betreft: graag! Waarvoor we beschikbaar zijn in de periode van zondag 17 december tot en met zaterdag 23 december 2017.

Alhoewel... Zondag 17 december lopen we in ieder geval in Veldhoven en dinsdag 19 december is al besproken door de Dreumelse organisatie. Waar we de andere data terecht komen? We zullen het zien en laten ons verrassen. Maar wat we wel kunnen verklappen... nagenieten van de recente wandelingen? Met dit soort vooruitzichten...? Het is een makkie!