Impresariaat voor buitenlandse vertellers

Maak kennis met de Brede School Verslaggevers

Ze zijn tien, elf en twaalf jaar oud. Zeven leerlingen van basisschool De Berckacker en eentje van basisschool Sint Jan Baptist in Veldhoven die meedoen aan de buitenschoolse activiteit Brede School Verslaggevers. Een spiksplinternieuw project. Voor de allereerste keer in de gemeente. Met acht jeugdige pioniers die graag 'de krant willen halen'. En dat gaat ze lukken!
 


 
De pioniers:


Emma

door Zoë Jordi

Een van de nieuwe Brede School Verslaggevers is Emma Buijs. Ze is tien jaar oud, woont in Oerle en houdt erg van ten-nissen. Ze zit bij tennisvereni-ging De Korrel en speelt in een gemengd team.


Femke
 

door Yasmijn Li

Een van de Brede School Verslaggevers is Femke Timmers! Ze is elf jaar oud en erg spor-tief. Haar hobby’s zijn volley-bal en dansen. Ze volleybalt bij Nuvoc en ze speelt in niveau 6/ jeugd. Ze woont in Heikant- West.


Hannah

door Lianne Vrancken

Iemand die meedoet aan de journalistencursus is Hannah Verwer uit de Kelen. Hannah is elf jaar oud. Ze houdt van zwemmen, korfbal, haar vriendinnen en ze is fan van Ariane Grande.


Imke

door Joy Sanders

Imke Westhof uit de Heikant is een van de verslaggevers van de brede school. Ze is elf jaar oud en houdt van gitaarspelen en buiten spelen. Ze is fan van One Direction.


Joy

door Imke Westhof

Een van de Brede School Verslaggevers is Joy Sanders (11). Haar hobby’s zijn paardrijden, tekenen en knutselen. Zuid-Afrika lijkt haar heel vet om te bezoeken. Ze woont in de Kelen. Haar grote voorbeeld is Anky van Grunsven.


Lianne

door Hannah Verwer

Een van de nieuwe Brede School journalisten is Lianne Vrancken uit Heikant-West. Ze is elf jaar oud en houdt van paardrijden, zingen en gezelligheid. Wat ze interessant vindt? Alles. Echt alles.


Yasmijn

door Femke Timmers

Een van de nieuwe Brede School Verslaggevers is Yasmijn Li. Ze is tien jaar oud, woont in Heikant-West en houdt erg veel van badminton, dansen en tekenen. Ze zit bij Badmintonclub Veldhoven in de Atalanta.


Zoë

door Emma Buijs

Een van de nieuwe verslaggevers van de brede school is Zoë Jordi. Ze is twaalf jaar oud. Zoë woont in Heikant-West en wil later sportlerares worden. Haar hobby’s zijn voetballen, tennissen, buiten spelen en tekenen.